Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sera Backtopur

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sera Backtopur taj Sre Jan 18, 2012 8:12 pm

Cuja

Cuja
Urednik
Urednik
Sera Baktopur za 800 l

Sera baktopur - tretman vode protiv truleži i bakterijskih infekcija usta i peraja u slatkovodnim akvarijumima. Simptomi bakterijske infekcije su bele ili sivkasto-bele pege. Krvava mesta i cirevi na koži, kao i infekcije na i oko ribljeg anusa i na rubovima peraja.

Edemi (otoci) mekog tkiva su prepoznatljivi po tome što se protežu izvan svojih granica, po naduvanom telu i iskola?enim o?ima. Pojava izraslina nalik pamu?noj vati oko usta, belo-sivi ?vori?i na glavi i perajima i uznemireno plivanje na dnu akvarijuma. Simptomi su takodje bela boja na ivicama peraja ili ponekad potpuno raspadnuta peraja.


Dobro promuckati pre upotrebe!

1. dan: 22 kapi ili 1 ml na 20 litara vode
2. dan: bez tretmana
3. dan: 22 kapi ili 1 ml na 20 litara vode

Tokom tretmana ne koristiti filter sa aktivnim ugljem ! Dobro provetriti ! Nakon završetka tretmana preporucuje se delimicna promena vode i/ili filtriranje sa "Sera super" ugljem . Da bi se pomoglo ribama da povecaju svoju prirodnu otpornost prema bolestima, takodje treba koristiti Sera fishtamin (riblji vitamini).

Upotrebljava se za sve slatkovodne akvarijume. Za morske ribe koristiti "Sera bactopur" samo u izolovanim (karantin) akvarijumima.

Sastav:
100 ml seruma baktopur sadrži:

Akriflavin 209,7 mg
Plavi metilen 4,95 mg
Fenilglikol 0,6 g
Prociscena voda 100 ml

Pogledaj profil korisnika https://www.facebook.com/DjCuja https://www.facebook.com/profile.p

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu